Palvelumme

Työvalmennus

Jokaiselle Tukipuuhun työllistyvälle tehdään yksilöllinen työvalmennussuunnitelma, jonka avulla selkiytetään ammatillista tulevaisuutta. Tarjoamme myös muun muassa palkkatuettua työtä ja työkokeiluja TE–toimiston asiakkaille.

Kierrätysmyymälät

Yhdistyksellä on kaksi kierrätysmyymälää: Koti & kirppis Inkeroisissa ja Myllyn koti Teholassa. Osana työvalmennusta voit harjaannuttaa omaa osaamistasi mm. asiakaspalvelun, myymälänhoidon, lahjoitusten vastaanoton sekä lajittelun osa-alueilla.

Kahvio ja lounasruokala

Ylläpidämme Keltakankaan terveysaseman yhteydessä sijaitsevaa Keltsun kahviota sekä Lounaskellaria. Kahviossa on tarjolla kahvin kanssa suolaista ja makeaa, Lounaskellari tarjoaa puolestaan tuoreen ja herkullisen lounaan aina arkisin klo 11-13.

Pyöräpaja

Aivan Myllykosken keskustassa sijaitseva Myllyn pyörä tarjoaa nimensä mukaisesti polkupyörien huoltoa. Otamme myös vastaan lahjoituspyöriä!

Kuljetus ja ajojärjestely

Yhdistyksen oma kuljetusyksikkö kuljettaa suurimmat tavarat, kuten huonekalut koko Kouvolan alueella. Meiltä voi tilata myös asunnon tyhjennyksen.

Ruoka-apu

Jaamme ylijäämäleipää toimipisteissämme Teholassa ja Inkeroisissa, Myllykoskella seuratalolla. Yhdistyksemme on mukana myös EU:n ruoka-aputoiminnassa.

Ruohonleikkuu

Leikkaamme ruohikkonne hintaan 30 euroa /tunti

ATK-apu

Kierrätysmyymälä Myllyn kodin yhteydessä sijaitsee yhdistyksen oma atk-apu. Meiltä tietokoneiden huollot ja korjaukset sekä apua tietoteknisiin ongelmiin työttömille ja vähävaraisille.

Green Care - luontolähtöiset palvelut

Luontolähtöisillä palveluilla edistetään ihmisen hyvinvointia ja elämänlaatua. Myllyn kodin yhteydessä meillä on käytössä mm. oma puutarha. Teemme säännöllisesti myöskin retkiä luonnon helmaan.