Uusi brändi-ilme

Yhdistyksen brändäys on valmistunut!

Osana lopputyötään, on yhdistyksemme tiedottaja suunnitellut Kymijoen Tukipuu ry:lle uudistetun graafisen ilmeen. Uudistetun ilmeen tavoitteena on ollut ennen kaikkea tuoda yhteen yhdistyksemme kaikki palvelut ja toimipisteet yhtenäisenä ja tunnistettavana kokonaisuutena. Esille on haluttu tuoda myös Kymijoen Tukipuun uudistumishalua ja -kykyä.

"Kasvun lehti"

Yhdistyksemme on tiiviisti mukana toimintoihimme ohjautuvien ihmisten arjessa, yhtenä osana yksilön kasvua. Kymijoen Tukipuun uudessa logossa tämä näkyy ”kasvun lehtenä”, jonka sisälle piirtyy sana ”RY”. Väreinä haluttiin säilyttää tutut vihreän ja sinisen sävyt. Tunnuksen tekstiosa on pehmeän harmaa.

Yhdistyksen kaikilla toimipisteillä on nyt omat ilmeensä jotka pohjautuvat Kymijoen Tukipuun ilmeeseen. Jokaisella toiminnolla on logo sekä omat graafiset elementtinsä. Toiminnoille on määritelty myös omat tunnusvärinsä.

Kaikkien toimintojen logot muodostavat elementteineen yhtenäisenä jatkuvan teeman. Uusi graafinen ilmeemme rakentaa myös selkeän yhteyden Kymijoen Tukipuun ja sen eri yksiköiden välille.

Uusi ilme otetaan käyttöön asteittain lokakuusta 2019 alkaen.