Etusivu > Meistä

Meistä

Mikä ihmeen Tukipuu?

Kymijoen Tukipuu ry tarjoaa hankkeen kautta palkkatuettua työtä ja työkokeiluja TE–toimiston asiakkaille, joiden on vaikea päästä avoimille työmarkkinoille. Työskentelyn aikana jokaiselle Kymijoen Tukipuuhun työllistyvälle tehdään yksilöllinen työvalmennussuunnitelma, jonka avulla selkiytetään ammatillista tulevaisuutta. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni hankkeeseen tulevista sijoittuisi työjakson jälkeen avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen.

Kymijoen Tukipuussa voi suorittaa myös työharjoitteluja, ammatillisiin opintoihin sisältyviä työssäoppimisjaksoja tai osallistua kuntouttavaan työtoimintaan.

Työpajatoimintaamme ohjaa positiivinen ihmiskäsitys, jonka mukaan ihminen on vastuuntuntoinen ja haluaa tehdä työtä. Ihmisellä on halu onnistua ja saada onnistumisen kokemuksia. Motivaatiota lisää vastuun ja palautteen saaminen käytännön työssä. Työpajoilla vallitsee osallistava, tasa-arvoinen, suvaitseva ja kannustava ilmapiiri.

Yhdistysfakta

Perustettu

4. helmikuuta 1993 nimellä Anjalankosken Työttömät ry.

Toimiala

Yhdistys toimii työttömyyden ja sen aiheuttamien ongelmien vähentämiseksi,  työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi.

Yhtiömuoto

Aatteellinen, yleishyödyllinen yhdistys.

Muuta

Yhdistyksemme kuuluu jäsenenä Työttömien Keskusjärjestö ry:een.