Warning: copy(/home/tukipuuf/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/tukipuuf/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Energiansäästöviikko 7.-13.10.2019 - Kymijoen Tukipuu ry

Energiansäästöviikko 7.-13.10.2019

Tällä viikolla vietetään energiansäästöviikkoa!

Energiansäästöviikko on energiakonsultointiyhtiö Motivan vuosittain järjestämä tempaus, jonka tarkoituksena on muistuttaa, että meillä jokaisella on mahdollisuus torjua ilmastonmuutosta omilla valinnoillamme. Mahdollista on myös osallistua hauskaan ”Energiavarttiin” 8.10., josta löydät lisätietoja Motivan nettisivuilta .

Kymijoen Tukipuu on mukana kestävän kehityksen eteenpäinviennissä mm. kierrätysmyymälätoiminnan muodossa. Luova osastomme valmistaa puolestaan tuotteita kierrätysmateriaaleista.

Takaisin etusivulle