Warning: copy(/home/tukipuuf/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/tukipuuf/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Tervetuloa yhdistyksen uusille nettisivuille! - Kymijoen Tukipuu ry

Tervetuloa yhdistyksen uusille nettisivuille!

Loppuvuodesta 2018 on yhdistyksellemme alettu rakentamaan uutta ja yhtenäisempää yhdistysilmettä, jonka tavoitteena on koota yhdistyksemme sekä sen palvelut yhtenäisempään ja modernimpaan kuosiin.

Osana tätä isompaa projektia, on tullut aika laittaa myös nettisivut uusiksi. Uudistuneet nettisivut, joita nytkin selailet, on toteutettu modernimmalla tekniikalla kuin aikaisemmat, lisäksi muokkausmahdollisuuksia on nyt entistä enemmän.

Nettisivut on pyritty rakentamaan aikaisemmin tänä vuonna valmistuneen nettisivukyselyn tulosten pohjalta. Uusilla nettisivuilla on kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota aihealueiden jaotteluun ja tiedon löytymiseen. Uutta sivuilla on myös yhteydenottolomake, jonka avulla voit esittää meille  kysymyksiä tai antaa palautetta. Lisäksi yhdistyksen sosiaalisen median uutisvirta on nyt esillä myös nettisivuillamme.

Ydistyksemme graafinen ilme uudistuu siis tästä päivästä lähtien asteittain. Uudet logot ja värit ovat mukana ihmisten arjessa porrastetusti. Lisätietoja uudistuksesta löydät Meistä-valikon kautta, kohdasta ”Uusi brändi-ilme”.

Jos tarvitset yhdistyksemme uuden logon ja graafisen ohjeiston, ota ensisijaisesti yhteys yhdistyksen tiedottajaan.

Lisätietoja:
tiedottaja (30.10.2019 asti)
kim.venetvirta@tukipuu.fi

hankepäällikkö
jukka.kangas@tukipuu.fi
p. +358 44 377 0144

Takaisin etusivulle